Amsterdamse Carrière Dagendinsdag 5 februari 2019 WTC Amsterdam

Promotiedag op de VU en de UvA. Neem je cv uitgeprint mee en laat je gratis en vrijblijvend adviseren over je cv en de werkgevers die op het evenement aanwezig zullen zijn!

De Amsterdamse Carrière Dagen is hét vijfdaagse evenement voor studenten economie, finance, econometrie en bedrijfskunde die zich willen oriënteren op hun toekomst.

Extra (bezoek)dagen

Amsterdamse Carrière Dagen wordt ook gehouden op 4 maart 2019 en op 7 maart 2019.

Wat is de ACD?

De Amsterdamse Carrière Dagen is hét vijfdaagse evenement voor studenten economie, finance, econometrie en bedrijfskunde die zich willen oriënteren op hun toekomst. Dankzij de samenwerking tussen faculteitsvereniging Sefa (Universiteit van Amsterdam) en Aureus (Vrije Universiteit Amsterdam) worden tijdens deze dagen een groot aantal studenten in de regio Noord-Holland bereikt. Het is het grootste carrière-evenement in zijn soort en biedt studenten de mogelijkheid kennis te maken met toonaangevende multinationals, vooraanstaande non-profit organisaties en andere bedrijven. Door middel van bedrijfspresentaties, cases, individuele gesprekken en trainingen, maar ook tijdens gezamenlijke ontbijten, lunches, diners en natuurlijk borrels krijgen studenten een goede indruk van wat zich bij deze bedrijven afspeelt en wat de mogelijkheden binnen de verschillende bedrijven zijn. Met 2100 inschrijvingen vorig jaar en een constante groei van bezoekende studenten gedurende de afgelopen jaren, blijven de Amsterdamse Carrière Dagen haar succes bewijzen!

Amsterdamse Carrière Dagen topwerkgevers

De volgende topwerkgevers zijn ook aanwezig op de Amsterdamse Carrière Dagen van dinsdag 5 februari 2019:

De Carrièrebus

Bekijk werkgever

Overzicht Amsterdamse Carrière Dagen dagen

De Amsterdamse Carrière Dagen wordt ook gehouden op:

  • maandag 4 maart 2019 09:00 - 17:00 WTC Amsterdam
  • 7 en 8 maart 2019 09:00 - 17:00 WTC Amsterdam