ABN AMROLandelijk 0-2 jaar WO/HBO

Jaarlijks starten tientallen trainees bij ABN AMRO. Op weg naar een carrière in de financiële dienstverlening. Ondernemende mensen, met een brein én een hart. Toptalenten die willen uitblinken, maar niet in hun eentje of ten koste van anderen.

Ontwikkel je als trainee

Een traineeship bestaat uit een praktijkgerichte klantopdracht en twee vakinhoudelijke opdrachten binnen je voorkeursrichting. Een jaar lang werk je aan uitdagende opdrachten die je zelf kiest. Zo doe je op meerdere plekken ervaring op en ben je vanaf dag één betrokken bij complexe projecten die het werk en leven van veel mensen beïnvloeden. Je gaat bijvoorbeeld aan de slag met een marktonderzoek, maak je diepgaande financiële analyses of bouw je mee aan een app voor klanten.

Het zal je dus niet verbazen dat we verwachten dat je daarin verantwoordelijkheid neemt. Maar je staat er niet alleen voor, we begeleiden je hierbij intensief. Daarnaast volg je een ontwikkelprogramma met verschillende trainingen gericht op je persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling.

Geef je carrière dus een vliegende start, met alle ruimte om je te ontwikkelen tot de professional die je wilt zijn. Of je nu hogerop wilt, of juist de breedte of diepte in. Want een ding is zeker, tijdens het traineeship leer je jezelf en de bank goed kennen.

Be Your Best Community

Wil je inzicht krijgen in je talenten, weten hoe je je het beste voorbereid op een sollicitatiegesprek en praktische tips en tricks die je op weg helpen in je carrière? Op de Be Your Best Community vind je antwoord op deze vragen! Ook kan je je netwerk verder uitbreiden door in contact te komen met verschillende ABN AMRO professionals en trainees die jou op weg willen helpen door hun ervaringen met jou te delen. Dus check Be Your Best en kickstart jouw carrière!

Direct solliciteren

Doorlopend