BoskalisPapendrecht 40 uur 0-2 jaar HBO

Ben je recent afgestudeerd aan een financiële opleiding, maar zie je jezelf niet iedere dag strak in het pak naar je werk gaan? Wil je in korte tijd veel leren, meemaken en beleven?

Hebben projecten zoals de aanleg van vogelparadijs Marker Wadden, de ontwikkeling van de haven van Duqm in Oman of de indrukwekkende dual vessel float-over van de Aasta Hansteen altijd je aandacht getrokken en zou je het liefst zelf op een project aan de slag gaan? Mooi, want dan is Boskalis op zoek naar jou!  

Als je kiest voor het Finance Traineeship van Boskalis, dan kies je ervoor om als Trainee Project Controller aan de slag te gaan op onze projecten in Nederland, de internationale projecten of op ons hoofkantoor in Papendrecht. Of je nu kiest voor een nationale of internationale start van je carrière, je kiest sowieso niet voor een standaard financiële kantoorbaan.  

Als lid van het projectteam werk je vaak onder uitdagende omstandigheden, zelfstandig op locaties in Nederland of ver daarbuiten. Vanzelfsprekend krijg je begeleiding van het hoofdkantoor. De projecten waarop je als Trainee Project Controller aan de slag gaat variëren in grootte, complexiteit en duur. Binnen het projectteam ben je de rechterhand van de Project Manager op financieel gebied. Je bent onder andere verantwoordelijk voor de administratie op het project en je draagt zorg voor de financiële rapportage van het project. Daarnaast ben je betrokken bij fiscale en contractuele zaken, treasury en verzekeringen. Je rapporteert rechtstreeks aan de Project Manager en functioneel aan de Controller van de business unit die verantwoordelijk is voor het gehele project.

Belangrijk om te weten: als je ervoor kiest om op de internationale dredging projecten te starten dan zeg je ‘ja’ tegen een rotatieschema van zes weken op, vier weken af. Dit betekent dat je na zes weken werken, vier weken verlof hebt. Dit geldt uiteraard niet voor de projecten in Nederland of de internationale offshore projecten die vanuit ons hoofdkantoor worden begeleid.

Wie jij bent

Je bent iemand voor wie hard werken een vanzelfsprekendheid is en je zoekt niet zo maar een financiële baan. Je wilt graag veel leren, meemaken en beleven en wat jou betreft doe je dat niet vanuit een standaard kantooromgeving. Ook kun je niet wachten om er meer dan 100% tegenaan te gaan om jouw nieuwe uitdaging een groot succes te maken. Hiervoor heb je (sociale) intelligentie, lef, doorzettingsvermogen en een gezonde dosis zelfvertrouwen nodig. Daarnaast heb je: 

  • een HBO-opleiding afgerond in een bedrijfseconomische of financiële richting;  
  • maximaal twee jaar werkervaring; 
  • spreek en schrijf je net zo vlot in het Engels als in het Nederlands;
  • een flexibele instelling en reis je graag. Als je voor de Nederlandse variant van Project Controller kiest, reis je naar de verschillende projecten in Nederland. Kies je voor de internationale variant dan is de hele wereld jouw werkgebied of werk je vanuit ons hoofdkantoor in Papendrecht.

Wij bieden

Als Trainee Project Controller kun je rekenen op:

  • Een uitgebreid opleidingsprogramma gericht op zowel jouw professionele als persoonlijke ontwikkeling. Je kunt hierbij denken aan trainingen op het gebied van timemanagement, presentatievaardigheden en teamwork. Maar ook veiligheidstrainingen en vakinhoudelijke- en competentiegerichte trainingen. 
  • Begeleiding van ervaren professionals en een persoonlijke mentor. 
  • Ieder halfjaar een nieuwe, uitdagende werkomgeving op een project in Nederland of het buitenland. 

Extra informatie

Als je voor het Finance Traineeship in aanmerking wilt komen, ontvangen we graag je CV en motivatiebrief. Geef in je motivatiebrief duidelijk aan of je voorkeur uitgaat naar een carrière in Nederland of juist een internationale carrière. 

Direct solliciteren

Doorlopend