Calco als werkgever

Bij Calco houden we er een open bedrijfscultuur op na, die zich misschien wel het beste laat omschrijven als ‘formeel op informele wijze’. Wij besteden veel aandacht aan onze zakelijke uitstraling maar tegelijkertijd heerst er binnen onze organisatie een werksfeer waar de Calco kernwaarden kwaliteit, betrokkenheid en ambitie centraal staan.

Waarom werken bij Calco?

Vanaf het moment dat je bij ons binnen stapt, dagen wij je uit: om nieuwe dingen te leren, om jezelf te blijven ontwikkelen en om open te staan voor alle mogelijkheden die er binnen Calco en de IT liggen. Werken bij Calco betekent ook dat geen dag hetzelfde is, want overal liggen mogelijkheden. Heb jij een goed idee? Top, ga het maar uitvoeren! Wil je meer leren? Dat kan! Wij helpen je. Zo’n dynamische omgeving vraagt om flexibiliteit, maar biedt in onze ogen ook enorm veel kansen!

Bedrijvendagen Twente

3 feb t/m 26 mrt 2020 On-campus

Tijdens de Bedrijvendagen aan de Universiteit Twente wordt een serie activiteiten georganiseerd die de contacten bevorderen tussen studenten, promovendi en afgestudeerden enerzijds en potentiële werkgevers anderzijds. Ieder jaar maken meer dan 2.500 studenten en net afgestudeerden kennis met meer dan 150 bedrijven bij een verscheidenheid aan activiteiten. Deze activiteiten vinden alle plaats op en rond de campus van de Universiteit Twente.

Ook wij, Calco, als jouw eventuele nieuwe werkgever, zijn aanwezig op de Bedrijvendagen Twente.

Kom gerust bij ons langs en maak kennis!

Bekijk evenement

Evenementen

Maak kennis met Calco op de volgende evenementen:

03feb

Bedrijvendagen Twente

On-campus 3 februari t/m 26 maart 2020
02mrt

Amsterdam Career Days

WTC Amsterdam 2 t/m 6 maart 2020
11mrt

Bèta Business Days, Universiteit Groningen

Martiniplaza, Groningen 11 en 12 maart 2020
11mrt

Wervingsdagen TUe

Technische Universiteit Eindhoven 11 en 12 maart 2020