CGI NederlandRotterdam 0-2 jaar HBO/WO BACHELOR/WO MASTER/WO/OVERIG

In de Graduate Class TSE word jij gedurende een periode van 6 tot 8 weken klaargestoomd om vervolgens mee te gaan draaien op projecten voor onze klant in het openbaar vervoer.

Wat ga je doen?
De Graduate Class bestaat uit een serie trainingen in groepsverband om vervolgens samen met de groep een case uit te werken waar jouw kennis wordt toegepast en getoetst. Dit betreft onder andere een JAVA certificering, een training System Engineering, requirements in een Agile omgeving, tooling (Enterprise Architect, DOORS), writing Use Cases (UML), Architectural Design en een internationale excursie. Daarnaast wordt de kennis toegepast in een Java development case (SCRUM) en geverifieerd en gevalideerd (V&V).
Direct aansluitend aan de TSE masterclass ga je meewerken aan een van de meest uitdagende projecten in het openbaar vervoer. Speciaal voor dit team zoeken we versterking!

Wat breng je mee?
Jij bent net afgestudeerd op HBO of WO-niveau met een technische opleiding (Informatica, Elektrotechniek, Wiskunde, Lucht en Ruimtevaart, …) en op zoek naar de volgende stap in jouw carrière. Jij bent die topper die nog niet uitgeleerd is en die wil werken aan de meest uitdagende systemen. Jij wilt samen werken aan een veilige(re) samenleving door betrouwbare informatievoorziening. Jij kunt prima een individuele opdracht aan maar kunt ook goed in teamverband werken aan de oplossingen voor de toekomst.

Waar kom je terecht?
Het spoorvervoer staat voor de uitdaging om aan de groeiende capaciteitsvraag te kunnen voldoen. De spoor branche kenmerkt zich echter door verouderde technische IT systemen die vernieuwd dienen te worden om de benodigde verandering in te kunnen zetten. Eenvoudig is dit niet want de systemen moeten 24/7 beschikbaar zijn en voldoen aan hoge veiligheidseisen. Als Technical Software Engineer kom je te werken binnen de sector Transport, Post & Logistiek van CGI. Als IT-dienstverlener van wereldformaat werken wij voor bijna alle Top 100-merken. Zo kunnen we je de meest uitdagende inhoudelijke projecten bieden. Wij hechten daarnaast veel aan een sterke competentie ontwikkeling en interne activiteiten. Wij werken in kleine teams van maximaal 15 personen en daarmee is er veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling, via talent-ontwikkelingsprogramma’s en certificeringen.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to Be part of something exciting?

What you can expect from us:

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren. 

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.

Direct solliciteren

Doorlopend