CGI NederlandRotterdam 0-2 jaar HBO/WO BACHELOR/WO MASTER/WO/OVERIG

Data speelt een steeds belangrijkere rol in de bedrijfsvoering van veel verschillende organisaties. De uitdaging is om uit deze enorme hoeveelheid data waardevolle informatie te halen. Informatie die onze klanten een stap verder helpt in het data gedreven werken.

Om van deze hoeveelheid data, waardevolle informatie te maken hebben wij data engineers en data scientisten nodig. Heb jij een ware passie voor IT en voel jij je helemaal thuis tussen grote hoeveelheden data? Ben jij toe aan de volgende stap in jouw carrière? Start dan in de Young Professional Class Certified Data Engineer

Wat ga je doen
Als data engineer ga je in ons team verder bouwen aan de ontwikkeling en het onderhoud van dataplatforms en werk je mee aan het uitvoeren van de architectuur van nieuwe projecten. Grote hoeveelheden data vanuit verschillende bronnen en in verschillende formaten bewerk jij tot bruikbare datasets, waar onze data scientisten mee aan de slag kunnen met geavanceerde data analyse. Zo zetten we bijvoorbeeld GPS spoordata in voor slimmere mobiliteit, logging data van consumentenapparatuur om slimmere marketing en support in te richten en vertalen videobeeld in betere veiligheidssystemen. Dit zijn zomaar een paar voorbeelden van projecten waar wij met CGI Emerging Technologies mee bezig zijn. 

Wat breng je mee
Je hebt een echte passie voor data en innovatie. Je bent van nature nieuwsgierig, pragmatisch, proactief en resultaatgericht. Je durft de lat voor jezelf hoog te leggen en bent graag bezig zijn met complexe problemen waarbij een beroep wordt gedaan op jouw analytische vaardigheden. Ook heb je:

  • Een afgeronde WO of HBO-opleiding met een specialisatie in Software Engineering;
  • Bij voorkeur 0.5 tot maximaal 3 jaar ervaring als Data Engineer; 
  • Aantoonbare ervaring en actuele kennis van :software engineering skills, belangrijke data management en extractie tools, gangbare Data Lake, Date Warehouse en Data Management patronen, methodieken en technieken;
  • Aantoonbare kennis en ervaring met Big Data-concepten en technologieën zoals Hadoop, Spark, Kafka, NiFi, NoSQL, SAS, Azure/AWS/Google data diensten;
  • Affiniteit met parallelle processing;
  • Kennis op het gebied van Agile werkmethoden.


Waar kom je terecht
Jij gaat werken in het Advanced Analytics team van Emerging Technologies. CGI’s business unit Emerging Technologies is een incubator, een snelkookpan waarin nieuwe technologieën en creatieve ideeën in korte tijd van concept tot realisatie kunnen komen. Onze aanjagers van innovatie zijn jonge talenten, die graag experimenteren met ideeën en samenwerken met gelijkgestemden uit hun eigen netwerk. Anderen zijn niet jouw concurrenten, maar onderdeel van de oplossing die we zoeken. Jij maakt deel uit van een team dat bestaat uit data engineers, data scientists en architecten. Wij zijn een ideale combinatie van enthousiaste young professionals en inspirerende experts met een mix aan ervaring. Wij houden ons bezig met alles wat hip en happening is op het gebied van Advanced Analytics en doen dat in nauwe samenwerking met alle business units van CGI in Nederland.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.


Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Marieke de Bie via marieke.de.bie@cgi.com of 06-515906545. Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00 of via recruitment.nl@cgi.com. 

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl 

Solliciteren op de functie van Young Professional Class Certified Data Engineer
Are you ready to be part of something interesting? Solliciteer direct via onze sollicitatiepagina!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

What you can expect from us:

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren. 

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.

Direct solliciteren

Doorlopend