DeloitteBreda, Eindhoven, Maastricht, Rotterdam 0-2 jaar WO BACHELOR/WO MASTER/WO

TOP Tax Traineeship
Innovaties en technologie wisselen elkaar in razend tempo af, waardoor het fiscale beroep aan verandering onderhevig is.

Het TOP Traineeship speelt niet alleen in op het veranderende beroep van fiscalist, maar geeft jou ook de kans om te ontdekken welk team het beste bij je past. Kiezen voor een bepaalde specialisatie binnen Deloitte sluit de anderen niet uit. Vanuit deze gedachte is Deloitte Tax & Legal gestart met het TOP Traineeship.

Alle startende fiscalist bij Deloitte stroom je in binnen het opleidingstraject Deloitte TOP, wat inhoudt dat je in 3 periodes van 8 maanden binnen 3 verschillende teams werkzaam bent. Kortom, een uniek en op maat gemaakt traject, waarbij je de kans krijgt om kennis te maken met meerdere teams binnen Deloitte. 

Jouw job als Tax Trainee binnen de afdeling Global Business Tax

Als Tax Trainee binnen de afdeling Global Business Tax adviseer je o.a. multinationals over vraagstukken op het gebied van vennootschaps- en dividendbelasting, (internationale) fiscale planning en optimalisatie, verdragen en actuele ontwikkelingen. Binnen de meeste disciplines heb je veel contact met onze buitenlandse kantoren. Binnen Global Business Tax zijn de volgende servicelines actief: Business Tax, International Tax, Tax Management Consulting, Mergers & Acquisitions, Transfer Pricing en R&D/Government Incentives en Private Client Services.

Als fiscalist binnen Deloitte is het verder mogelijk om je te focussen op één of meerdere markten zoals onder andere: Real Estate, Technology Media & Telecommunications, Energy Utilities & Infrastructure, Consumer Business, Financial Services en Manufacturing.

Beschik jij over de juiste kwaliteiten?

Als jij wordt uitgedaagd door de bovenstaande functieomschrijving, maken we graag kennis met jou! Om in aanmerking te komen voor het TOP Tax Traineeship, voldoe jij in ieder geval aan de volgende criteria:

  • Je bent afgestudeerd voor de Universitaire studie Fiscaal Recht of Fiscale Economie en hebt 0-1,5 jaar werkervaring;
  • Je hebt je op persoonlijk gebied ontwikkeld. Bijvoorbeeld door commissie- of bestuurswerk, buitenland- of stage ervaring, het beoefenen van topsport of het doen van vrijwilligerswerk;
  • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal.

What's in it for you?

Je bent regisseur van je eigen carrière. In samenspraak met jou bekijken we in welke teams je werkzaam zult zijn. Dit biedt een geweldige kans om je in de eerste 2 jaren breed te ontwikkelen en te ontdekken waar jouw kracht en ambities liggen. Doordat je als Tax Trainee in 3 periodes van 8 maanden in verschillende teams werkt, bouw je in korte tijd een groot netwerk op binnen Deloitte.

Jouw carrière

Deloitte heeft de grootste Tax-praktijk van de ‘big 4’ belastingadvieskantoren. Er werken in Nederland binnen het specialisme Tax ongeveer 850 medewerkers. Tax is gestructureerd in drie disciplines met elk zijn eigen expertise: Global Business Tax, Indirect Tax en Global Employer Services. 

We vinden het belangrijk dat ons talent zich blijft ontwikkelen, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Hiervoor bieden we je alle mogelijkheden zoals de NOB opleiding, de New Hire Week en Tax Summer Schools. Natuurlijk helpen we je waar we kunnen, met een uitgebalanceerd learning programma, een competentiemodel op maat en continue feedback.

Je werkt met ambitieuze, hoogopgeleide collega’s, vaak in multidisciplinaire en internationale teams. In een vriendelijke, open bedrijfscultuur met veel ruimte voor eigen initiatief en met arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw ambitie en behoeften, zoals een prima leaseregeling, een laptop, een telefoon en een uitstekende pensioenregeling.

Word jij uitgedaagd door deze functie?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking. Klik op de button en vul je gegevens in.

Doorlopend

Solliciteer voor Tax Trainee Global Business Tax regio Zuid

Deloitteverplicht veld