Henkel als werkgever

Een carrière bij Henkel is een wereld vol kansen. Duurzame innovaties dankzij het pionierswerk van de beste teams. Zelfontplooiing mogelijk gemaakt door een bedrijfscultuur op basis van diversiteit en een flexibele balans werk-leven.

Het succes van Henkel steunt op mensen die openstaan voor nieuwe ervaringen, mensen met een ondernemersgeest die de wereld afzoeken naar nieuwe ideeën voor onze innovatieve merken en toonaangevende technologieën. Wenst u deel uit te maken van het wereldwijde team van Henkel?

Een wereld vol kansen. Uw carrière bij Henkel.

U heeft talent en ambitie en bent op zoek naar de uitgelezen kans, terwijl wij hopen ons wereldwijde team te versterken. Indien u ons dus kunt overtuigen met uw persoonlijkheid en passie, bieden wij u uitstekende perspectieven aan waar ook ter wereld.

  • Ontwikkel elk aspect van je carrière te dankzij ons wereldwijd gestandaardiseerd vakopleidingsprogramma.
  • Onze unieke "Triple 2"-filosofie van jobrotatie geeft je internationale ervaring, cultureel bewustzijn en persoonlijk netwerk van contacten een geweldige boost.
  • Jouw rendement is belangrijk en staat centraal voor ons.
  • Beloningen met prestatiegerichte betalingsstructuur, opties op aandelen en aantrekkelijke voordelen.

Erasmus Recruitment Days

maandag 11 februari 2019 Erasmus University, Rotterdam

Meld je aan voor onze workshop. We helpen je met het verbeteren van je cv, je online profiel, eventuele sollicitatiebrieven en we informeren je vrijblijvend over mogelijke werkgevers waarvan wij denken dat ze goed bij jou passen.

Ook wij, Henkel, als jouw eventuele nieuwe werkgever, zijn aanwezig op de Erasmus Recruitment Days.

Kom gerust bij ons langs en maak kennis!

Bekijk evenement

Evenementen

Maak kennis met Henkel op de volgende evenementen:

11feb

Erasmus Recruitment Days

Erasmus University, Rotterdam maandag 11 februari 2019