MakroAmsterdam 0-3 jaar WO/HBO

Wil jij jouw carrière een boost geven en heb je interesse in Supply chain? Kom dan bij de Makro werken en ontwikkel jezelf tot specialist door het Supply Chain Development programma.

Ben jij het frisse talent dat wij zoeken?

Als commerciële, communicatieve topper ontwikkel jij je razendsnel. Je hebt een sterke interesse in Supply chain en weet effectief analyses te maken en te implementeren. Daarnaast beschik je over een flinke dosis doorzettingsvermogen en stel jij je assertief op. Je bezit een aangeboren drang om resultaat te boeken en verschil te maken binnen Supply chain.

Daarnaast:

  • beschik je over een afgeronde hbo- of wo-opleiding in een logistieke, commerciële, bedrijfskundige of technische richting, met logistieke keuzevakken;
  • heb je maximaal 3 jaar werkervaring, bij voorkeur op het gebied van Supply chain;
  • ben je vlot met informatica toepassingen, zoals Access en MS Office applicaties (Excel).

Het Supply Chain Development programma

Als Supply Chain Talent kom je voor onbeperkte tijd in dienst bij Makro, en volg je ons 4-jarig Supply Chain Development roulatieprogramma. Je volgt een uitgebreid ontwikkeltraject, dat je de mogelijkheid geeft je kennis omtrent supply chain vakinhoudelijk te verbreden.

Tijdens het ontwikkelprogramma maak je kennis met de hele organisatie; je leert alle ins en outs kennen van ons bedrijf en ziet hoe onze specialisten continu bezig zijn met het verbeteren van logistieke processen. Hoe kunnen we de beschikbaarheid van onze goederen verhogen voor onze klanten? Hoe kunnen we de voorraden beheersen en de kosten minimaliseren? Gedurende je opleiding werk je nauw samen met onze inkoopafdeling en onze verschillende winkelpunten.

Er zijn binnen supply chain vier uitdagende functies gedefinieerd waarin jij je kunt ontwikkelen. Elke functie vervul je één jaar. Na afloop van het programma kun jij jezelf een ware Supply Chain Specialist noemen en is het mogelijk door te groeien naar een leidinggevende positie.

Jouw toekomst, ons aanbod

Makro verwelkomt enthousiaste talenten met open armen. Je zult deel uitmaken van een groep gedreven talenten en bent tijdens het programma verantwoordelijk voor je eigen projecten. Jezelf ontwikkelen doe je snel, onder intense begeleiding van specialisten. We hechten veel waarde aan gemotiveerde medewerkers, open communicatie en betrouwbaarheid. Waarin zich dat vertaalt?

  • Een goed salaris
  • Een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Interne trainingen
  • Volop doorgroeimogelijkheden

Geef jouw carrière een vliegende start

Heb jij een passie voor retail en is het jouw ambitie om door te groeien binnen een dynamische retailorganisatie? Upload dan je cv en motivatie via onderstaande button. Wij maken graag kennis met je!

Voor vragen omtrent het development programma kun je contact opnemen met Frank Bakker (Head of Supply Chain) via 020 – 3980 799.

Over Makro

Makro is onderdeel van een beursgenoteerd internationaal handels- en dienstenbedrijf (Metro Group), met meer dan 750 Cash & Carry vestigingen in 26 landen. Makro is al meer dan 45 jaar toonaangevend als groothandel in Nederland. Ontwikkeling is bij ons key voor een stabiele toekomst. Met 17 vestigingen en ruim 3800 medewerkers is Makro partner voor ondernemend Nederland. Een compleet food en non-food assortiment is beschikbaar voor de zaak en thuis. Ga jij de uitdaging aan bij ons?

Direct solliciteren

Doorlopend