Meltwater als werkgever

Meltwater is marktleider in online intelligence. Wij zijn gespecialiseerd in het monitoren en analyseren van online en social media, waarmee we wereldwijd meer dan 25.000 klanten inzichten bieden. We zijn één van de snelst groeiende softwarebedrijven van Europa, gebouwd door ambitieuze, intelligente en energieke werknemers. In de woorden van de oprichter en CEO van Meltwater Jørn Lyseggen: “Investeren in uitzonderlijke mensen is de sleutel tot het internationale succes van Meltwater”.

De bedrijfscultuur van Meltwater is gebaseerd op een geloof in mensen en potentieel. Wij zijn niet bang om in verborgen talent te investeren en we geloven dat mensen hun sterke kanten ontdekken als ze werken in een omgeving waar ze door hun collega’s worden gemotiveerd en ondersteund.

We zijn een bedrijf dat is gebaseerd op ondernemersgeest, hard werken en succesvol willen zijn. Voor ons is zowel teamwork als individueel uitblinken belangrijk. Bij Meltwater werken we met passie en persoonlijkheid, in alles wat we doen.

Onze waarden

Onze waarden vormen de kern van onze bedrijfscultuur en worden samengevat met het acroniem MER, dat in het Noors ‘meer’ betekent. Meer, omdat we er altijd naar streven om meer te bereiken. Of dat nu persoonlijke doelen zijn of nieuwe mijlpalen voor ons bedrijf als geheel. Deze waarden lijken aan oppervlakte misschien simpel. Maar dit zijn de drijfveren waarmee we onze doelstellingen realiseren, onze ambities en verwachtingen vormgeven, prioriteiten stellen en de juiste beslissingen nemen.

  • Moro [‘mohro]: Noors voor ‘plezier’. We geloven dat succes alleen mogelijk is als mensen plezier hebben in wat ze doen. Dat is de reden waarom we een prettige en motiverende werkomgeving creëren.
  • Enere [e’nere]: Noors voor ‘nummer één’. Met minder of middelmatigheid nemen we bij Meltwater geen genoegen. Ons doel is een baanbrekend bedrijf te zijn met een cultuur waarin werknemers hun eigen verwachtingen willen overtreffen.
  • Respekt [re’spekt]: Noors voor ‘respect’. Wij geloven dat het ertoe doet op welke manier een bedrijf of persoon de top bereikt. Juist als je streeft naar de top, moet je collega’s en klanten met respect en bescheidenheid benaderen.

1 traineeship bij Meltwater

International Management Traineeship - Amsterdam

Amsterdam Traineeship WO MASTER

Meltwater nieuwsberichten

Millennials bij Meltwater: dit kun je verwachten.

vr 18 januari 2019

Meltwater is een van meest succesvolle en snelst groeiende SaaS-bedrijven ter wereld, met een sterke focus op kunstmatige ...