New EngineersLandelijk HBO/WO BACHELOR/WO MASTER/WO

Ben jij een engineer met een creatieve mindset die meer uit zichzelf wilt halen en zichzelf durft uit te dagen? New Engineers is een opleiding op Master niveau waarin je de theorie direct leert toepassen in een ambitieuze rol binnen een technisch bedrijf. De start en versnelling van jouw carrière.

Het lesprogramma wordt deels afgestemd op jouw persoonlijke ambities en behoeften in kennis en vaardigheden. Diverse succesvolle (inter)nationale experts uit het bedrijfsleven zullen een bijdrage gaan leveren aan jouw ontwikkeling tot New Engineer. Daarnaast zal je in plaats van te betalen, betaald krijgen.

Dare to join?

Functie-eisen

Je bent in bezit van een bachelor- of masterdiploma in automotive, elektronica, embedded systems engineering, industrieel ontwerp, informatica, werktuigbouwkunde, mechatronica, operations management, procestechniek of systems engineering. Je wilt in dit jaar praktische ervaring opdoen en ontdekken wat je wil. Je ambieert te groeien als persoon en als professional.

Wat biedt het bedrijf je?

Begeleiding binnen het bedrijf op management niveau, vrijheid om te leren wat je wilt leren. Eigenaarschap over de lesstof en actieve participatie in het vormen. Daarnaast een stipendium van ongeveer €1000,- per maand. 

Doorlopend

Solliciteer voor Betaald studeren op topniveau & praktische werkervaring opdoen

New Engineersverplicht veld