Pon als werkgever

Een eeuw geleden startte Pon met de import van fietsen, auto’s en banden. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een multinational met zo’n 13.000 medewerkers in 32 landen. Er is veel veranderd in die tijd. En ook weer niet. Want het pionieren zit nog altijd in ons bloed.

Onze wereld is die van de mooiste auto’s, de sterkste grondverzetmachines, de snelste fietsen, de krachtigste scheepsmotoren, de slimste maatwerkinstallaties en het beste gereedschap. Daarom werken we wereldwijd met producenten als Audi, Porsche, Volkswagen, Caterpillar, MAN, Continental maar ook met eigen fietsmerken zoals Gazelle, Cervélo en Focus.

Waarom kiezen voor PON?

Kiezen voor Pon is kiezen voor de wereld van Pon waarin passie voor onze sterke merken en ondernemerschap centraal staan. Onze stoere merken vragen namelijk om ondernemende mensen. Hiermee bedoelen we mensen die de passie hebben om te presteren en die gaan voor concrete resultaten. Daarom geven wij onze mensen vrijheid, vertrouwen en veel verantwoordelijkheden. Mensen die met plezier werken, presteren beter en komen met nieuwe ideeën. Zo simpel is het. Working passionately, acting responsible, enjoying what we do and trust to act! Daarom investeren we in je ontwikkeling en in je gezondheid.

  • PASSION TO PERFORM
  • MAKE IT FUN
  • ACT RESPONSIBLY
  • TRUST TO ACT

Amsterdam Career Days

2 t/m 6 maart 2020 WTC Amsterdam

De Amsterdam Career Days is hét vijfdaagse evenement voor studenten economie, finance, econometrie en bedrijfskunde die zich willen oriënteren op hun toekomst.

Ook wij, Pon, als jouw eventuele nieuwe werkgever, zijn aanwezig op de Amsterdam Career Days.

Kom gerust bij ons langs en maak kennis!

Bekijk evenement

Evenementen

Maak kennis met Pon op de volgende evenementen:

02mrt

Amsterdam Career Days

WTC Amsterdam 2 t/m 6 maart 2020
10mrt

Pon Experience Days

Hoofdkantoor Leusden 10 en 11 maart 2020