PwCLandelijk HBO/WO BACHELOR/WO MASTER/WO

Als je als accountant start bij PwC volg je ons tweejarig opleidingsprogramma The Associate Academy, hét accountancy traineeship.

Je wordt intensief begeleid door een persoonlijke coach en doet ruime ervaring op met verschillende werkzaamheden bij diverse klanten. Je maakt in de volle breedte kennis met het accountancyvak, maar gaat ook snel de diepte in. Door de teamgeoriënteerde en ervaringsrijke introductie bij PwC bouw je aan een hecht netwerk en word je optimaal opgeleid.

Als Associate ligt jouw focus op het controleren van jaarrekeningen en het beoordelen van interne controleprocessen en systemen van verschillende klanten. Tijdens interimcontroles leg je interviews met klanten vast, breng je processen in kaart en vertaal je problemen in bedrijfsgerichte oplossingen. In de eindejaarscontrole controleer je de financiële gegevens in de jaarrekening en analyseer je delen hiervan. Je werkt in teamverband voor de klant, maar komt ook vaak samen met je mede-associates voor trainingen, opleidingen en leuke activiteiten.

Uniek aan dit traject is dat je de optie hebt om te starten als Associate in een combinatietraject Audit en CMAAS. Je wisselt dan ‘CMAAS’ (Capital Markets and Advisory Accounting Services) projecten af met audit projecten. 

Bij CMAAS adviseer je internationaal opererende en beursgenoteerde bedrijven op het gebied van waarderingen, financiële instrumenten, treasury, accounting advice en capital market transacties.

Bekijk hier meer informatie over dit combinatietraject. 

Daarnaast heb je ook de optie om de helft van jouw werktijd in te zetten voor Corporate Responsibility projecten.

Direct solliciteren

Doorlopend