QuoratioUtrecht 0-2 jaar MBO/HBO/OVERIG

Jij gaat voor persoonlijke ontwikkeling, wil professionele begeleiding en wil de mogelijkheid hebben te doen wat je leuk vindt en impact maken. Je staat aan het begin van je carrière en wil een vliegende start maken, het liefst binnen de overheid.

Wij bieden jou de unieke kans om een opleidingsprogramma administratie van 1 jaar te volgen waarin je werken bij de overheid kunt combineren met leren. Lees snel verder!

Wat houdt het opleidingsprogramma in?

Bij Quoratio word je binnen 1 jaar opgeleid tot professional binnen de overheid en doe je meteen relevante werkervaring op bij één van de gewaardeerde overheidsinstellingen van Nederland. Naast het behalen van verschillende opleidingen is er aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en kun je rekenen op professionele begeleiding.  Na het eerste jaar zijn er verschillende loopbaanpaden voor je ontwikkeld. Samen met je HR- manager ga je kijken of een vervolg bij Quoratio aansluit bij jouw persoonlijke interesse en hoe dit vervolg eruit zal zien. Doorgroei, opleidingsmogelijkheden en flexibiliteit genoeg!

Wat je gaat doen als Trainee binnen de overheid

Als Trainee ben jij de schakel tussen de burger en de overheid. Dat maakt jouw werk waardevol. De administratie is een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering. In dit 1-jarig opleidingsprogramma ga je deze administratieve processen bij onze opdrachtgever nauwlettend in de gaten houden en optimaliseren. Daarnaast ben je in deze functie actief bezig met het toepassen van wet- en regelgeving met als doel: kwaliteit. Je hebt een zowel een adviserende als uitvoerende rol waarmee je op dagelijkse basis burgers met vragen voorziet van het juiste advies. 

Jij en jouw groeipad

Voor dit 1-jarig opleidingsprogramma zijn wij op zoek naar mensen die iets extra’s kunnen brengen. Daarnaast is collegialiteit van belang, net als betrouwbaarheid, een positief kritische houding en de behoefte om zaken continu te willen verbeteren. Ben jij analytisch en wil jij samen met ons een start maken binnen de overheid, dan komen wij graag met jou in contact! Pas jij bij ons DNA? Doe direct de check!

 ‘’Meer dan alleen achter een computer zitten. Quoratio luister naar je en stimuleert je verdere ontwikkeling.’’  – Rosalie, Trainee Zorgadministratie. Lees er hier meer over!

Waarom Quoratio?

Werken bij Quoratio betekent werken binnen een ambitieuze organisatie waar ontwikkeling, persoonlijke aandacht en lef een belangrijke rol spelen. Het opleidingsprogramma staat in het teken van leren en ontwikkelen. Je krijgt gedurende het jaar gemiddeld 1 dag per week een inhoudelijke training. Na het 1 jarige opleidingsprogramma heb je in het tweede jaar keuze uit 5 verschillende loopbaanpaden. Bij Quoratio kijken we verder dan je diploma of cv. Het gaat om karakter en ambitie. Om de keuze voor het vak. Dat geldt voor jong talent dat bij ons begint en voor de experts die zich aan ons binden. Verder bieden wij:

  • Werken en leren op hbo-niveau.
  • Het behalen van een officieel erkend hbo-diploma.
  • een goed salaris.
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.
  • Volop doorgroeimogelijkheden
  • Professionele persoonlijke begeleiding.
  • Werkervaring bij één van de favoriete werkgevers van Nederland.
  • Reiskostenvergoeding
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.
  • Leuke collega’s die je beter leert kennen tijdens de MeetUps, borrels en events..

Het opleidingsprogramma iets voor jou? Of je nu op zoek bent naar een mooie eerste werkervaring in bijvoorbeeld een tussenjaar of een langdurige samenwerking, samen kijken we naar hetgeen het beste aansluit.

Direct solliciteren

Doorlopend