QuoratioLandelijk 0-2 jaar HBO/WO BACHELOR/WO MASTER/WO

Heb je affiniteit met de zorg? Check! Ooit gedacht aan het werken ‘achter de schermen’ binnen de zorg? Pak nu je kans!

Naast ons tweejarige Traineeship Zorgadministratie, waar we al jaren succesvol mee zijn bieden we een aantal toppers nu ook de kans om een versneld programma aan te gaan, namelijk Consultancy in de zorg.

Dit traineeship start 1 a 2 keer per jaar. 

Hoe dit er precies uitziet en wat je te wachten staat? We leggen het je graag uit!

Vanaf september starten we met dit nieuwe programma! Het is speciaal ontwikkeld voor mensen met een wo-werk- en – denkniveau die al een duidelijk carrièrepad voor ogen hebben en binnen 9 maanden willen doorgroeien tot Junior Consultant!

Dit traineeship is ontstaan vanuit het samengaan van Quoratio en Zorgon. Door de synergie van beide bedrijven is het voor jou mogelijk om deze extra stap te zetten. Het traineeship is intensiever dan menig ander traineeship. In een relatief kort tijdsbestek word je klaar gestoomd tot Junior Consultant. Na 9 maanden ben je al inzetbaar als zelfstandig consultant en maak je het verschil bij onze opdrachtgevers.

Is dit traineeship iets voor jou? Bij voorkeur heb je een van de volgende afstudeerrichtingen: Gezondheidswetenschappen, Health Care Management, Technische Geneeskunde of Bedrijfskunde.

Treedt in de voetsporen van onder andere HannahMarijnMatthijsErik en Juliette.

Inhoud van het Traineeship

Lees hier meer over de inhoud van het traineeship.

Direct solliciteren

Doorlopend