SkyscrapersAmsterdam 0-3 jaar WO/WO BACHELOR/WO MASTER

Skyscrapers gelooft in mensen en in hun dromen en wil het beste in ze naar boven halen. Skyscrapers ondersteunt, ontplooit en transformeert talent en maakt krachten los bij Young Professionals die niet helemaal weten waar die krachten zitten of hoe ze ze toe moeten passen.

Skyscrapers haalt eruit wat erin zit. Wij geloven in een wereld waarin iedereen het beste in zichzelf naar boven haalt. Dat doen we doelgericht, met een open blik en niet bang. Wij scouten, trainen en plaatsen hoogvliegers: Skyscrapers.  

Talent Incubator

De Skyscrapers Talent Incubator heeft maar een doel: van jou een ijzersterke Young Professional maken. Een Skyscraper maakt persoonlijke, professionele en sociaal maatschappelijke impact en vindt de balans tussen Mind, Body, Soul en Society. Om deze impact te kunnen maken ga je meteen na het tekenen van jouw jaarcontract aan de slag bij een van onze partners in de private of publieke sector op een opdracht die écht bij jou past.

Wat ga je doen?  

Tijdens het sollicitatieproces gaan we samen met jou kijken wat je wil, waar je goed in bent en of je een mogelijke match bent met een van onze opdrachtgevers. Wanneer je bent aangenomen, gaan we verder met jou ontdekken waar je goed past. Bij Skyscrapers hebben we drie typen projecten: Assist To, Business Innovation en Business Analytics. Neem een kijkje op onze blogpagina om meer te weten te komen over deze projecten.

Tijdens je opdracht kun je niet alleen rekenen op intensieve persoonlijke begeleiding maar ook op maandelijkse trainingen die jou in staat gaan stellen om een echte Skyscraper te worden. Je gaat samen met andere trainees onder begeleiding van een team van ervaren trainers en coaches leren wat jij nodig hebt om te slagen. Alles staat dus in het teken van jouw ontwikkeling!

Waar ga je aan de slag? 

Ons klantportfolio is erg divers. Ongeveer 80% van de klanten zit in de private sector en 20% is overheid of semi-overheid. Afhankelijk van jouw profiel en de beschikbare projecten word je geplaatst bij een van onze opdrachtgevers. Je zal idealiter het hele jaar bij dezelfde opdrachtgever blijven. Wij streven dit na om continuïteit te borgen, meer diepgang te creëren en de instroomkans bij de opdrachtgever te verhogen.

Wanneer start je? 

Bij Skyscrapers kun je doorlopend starten! De sollicitatieprocedure bevat een aantal rondes en wanneer je wordt aangenomen bepalen wij samen met jou je startdatum.

Vereisten

Jij bent/hebt: 

 • WO afgestudeerd (Master)
 • 0 - 3 jaar werkervaring 
 • sociaal - ondernemend
 • lef
 • energie
 • ambitie

Wat bieden wij? 

 • Werkervaring op een plek die bij jou past 
 • Iedere maand training en intensieve persoonlijke begeleiding
 • 23 vakantiedagen met een maandsalaris van 2300 euro
 • Je wordt onderdeel van onze community vol Young Professionals, coaches, trainers en mentoren
 • Maandelijkse borrels en 2 keer in het jaar feest met al onze Skyscrapers 
Direct solliciteren

Doorlopend