SogetiLandelijk HBO

Bij Sogeti kan jij jezelf als “Young Professional Cloud Native” ontwikkelen in het boeiende Open Source Cloud vakgebied.

Hierbij vormt Redhat-kennis de basis, maar ook snel daarna zal je jouw kennis uitbreiden en ervaring opdoen met bijvoorbeeld, Satelite, Openstack, en Nagios of zaken als Infrastructure as a Code zoals Chef en Ansible. Veelal werk je middels een DevOps werkijze en maak je gebruik van Agile en Scrum. Kortom de mogelijkheden en leermomentenzijn legio. Jij bepaalt!

Voor dit werk is het belangrijk dat je jouw kennis en ervaring stap voor stap gaat uitbreiden. Hierbij wordt je maximaal ondersteund vanuit Sogeti, maar je zult het wel zelf moeten doen! De technische kennis doe je veelal op middels het behalen van certificeringen. Het zal je niet verwonderen dat RHCSA hierbij de basis vormt

Jouw profiel
Wij vertrouwen volledig op jouw vakkennis en je klantgerichte benadering. De vrijheid die daarbij hoort vinden wij vanzelfsprekend. 

We vinden het belangrijk dat je beschikt over:

  • Een afgeronde HBO Informatica opleiding;
  • Kennis of affiniteit van actuele ICT (Cloud) ontwikkelingen; 
  • Een klantgerichte en proactieve houding;
  • Goede communicatieve vaardigheden.
  • Daarnaast heb je al een voorsprong als je (deels) gecertificeerd of ervaring of affiniteit hebt in Redhat of LPIC of wanneer je een andersoortige ervaring of affiniteit hebt met de Open Source wereld

Vanzelfsprekend mag jij rekenen op maximale ondersteuning als het gaat om je eigen ontwikkeling. Zoals aangegeven biedt Sogeti jou een ruim aanbod aan opleidingen, coaching en programma’s om jouw IT-kennis, je commerciële kwaliteiten én je soft skills te verbeteren. We vinden het namelijk belangrijk dat je niet alleen ICT kan uitvoeren, maar je moet het ook kunnen overbrengen. Voor dit laatste staan dus ook veel trainingen tot je beschikking. Als Young Professional start deze ontwikkeling van beide aspecten in de basisopleiding. Hier ga je o.a. de RHCSA en later de RHCE certificering behalen. Daarnaast zal je een flinke persoonlijke groei gaan ervaren aan de Ohio University in Athens (USA). Hier ga je drie weken het beste uit jezelf (leren) halen.

Als jij je dan ook nog thuis voelt bij een ambitieus bedrijf met een informele, persoonlijke bedrijfscultuur, waar klanttevredenheid hoog in het vaandel staat, solliciteer dan direct!

Direct solliciteren

Doorlopend