SogetiLandelijk HBO

Bij Sogeti kan jij jezelf als “Young Professional Cloud Productivity” ontwikkelen in het boeiende Cloud vakgebied. Sogeti heeft een eigen Sogeti Smart werkplek (WAAS) die sccesvol wordt uitgerold bij diverse toonaangevende enterprise klanten in het onderwijs, detailhandel etc.

Als “Young Professional Cloud Productivity” ga je veelal eerst op detacheringsbasis bij deze top 200 klanten aan de slag. Daarna kan dit doorgezet worden, maar kan je ook op projectbasis deze op Office 365 gebaseerde werkplek uitvoeren.

Voor dit werk is het belangrijk dat je jouw kennis en ervaring stap voor stap gaat uitbreiden. Hierbij wordt je maximaal ondersteund vanuit Sogeti, maar je zult het wel zelf moeten doen! De technische kennis doe je veelal op middels het behalen van certificeringen. Het zal je niet verwonderen dat MCSA/MCSE Microsoft Office 365 hierbij de basis vormt maar ook andere producten zoals Matrix42, Skype for business, Microsoft SharePoint etc zijn aspecten die je gaat aanraken dan wel tot jouw specialisme maken.

Jouw profiel
Wij vertrouwen volledig op jouw vakkennis en je klantgerichte benadering. De vrijheid die daarbij hoort vinden wij vanzelfsprekend. 

We vinden het belangrijk dat je beschikt over:

  • Een afgeronde HBO Informatica opleiding;
  • Kennis of affiniteit van actuele ICT (Cloud) ontwikkelingen; 
  • Een klantgerichte en proactieve houding;
  • Goede communicatieve vaardigheden.
  • Daarnaast heb je al een voorsprong als je (deels) gecertificeerd of ervaring of affiniteit hebt in de Microsoft productlijn.

Vanzelfsprekend mag jij rekenen op maximale ondersteuning als het gaat om je eigen ontwikkeling. Zoals aangegeven biedt Sogeti jou een ruim aanbod aan opleidingen, coaching en programma’s om jouw IT-kennis, je commerciële kwaliteiten én je soft skills te verbeteren. We vinden het namelijk belangrijk dat je niet alleen ICT kan uitvoeren, maar je moet het ook kunnen overbrengen. Voor dit laatste staan dus ook veel trainingen tot je beschikking. Als Young Professional start deze ontwikkeling van beide aspecten in de basisopleiding. Hier ga je o.a. diverse Microsoft certificeringen en meerdere Exin-certifickaten behalen. Daarnaast zal je een flinke persoonlijke groei gaan ervaren aan de Ohio University in Athens (USA). Hier ga je drie weken het beste uit jezelf (leren) halen.

Als jij je dan ook nog thuis voelt bij een ambitieus bedrijf met een informele, persoonlijke bedrijfscultuur, waar klanttevredenheid hoog in het vaandel staat, solliciteer dan direct!

Direct solliciteren

Doorlopend