UnileverRotterdam 40 uur 0-2 jaar WO MASTER

Onze financiële talenten staan dicht bij het vuur en spelen een doorslaggevende rol bij alle belangrijke bedrijfsactiviteiten. Deze discipline voorziet in een objectieve prestatiemaatstaf en in de analyses die nodig zijn voor besluitvorming.

Management Traineeship Finance

Finance geeft je een uniek inzicht in de bedrijfsvoering van een grote multinational. Wanneer je aan de slag gaat binnen Finance zijn innovatief denken, teamfocus, aandacht voor detail en een strategisch perspectief cruciaal voor het behalen van successen op wereldformaat. Daarom nemen wij alleen de besten aan.

Tijdens je Unilever Future Leaders Programme draag je bij aan het creëren van toegevoegde waarde op alle gebieden, terwijl je tegelijk een goed beeld krijgt van het bedrijf. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team met collega’s uit andere vakgebieden, zoals Marketing, Supply Chain en Customer Development. Daarnaast zul je deelnemen aan de Finance Foundation Course van de Unilever Finance Academy om je financiële vaardigheden en kennis nog verder te ontwikkelen.

Verantwoordelijkheid vanaf dag één: binnen het programma ligt de focus op het ontwikkelen van leiderschapskwaliteiten en het ontplooien van je persoonlijke doelen. Deze twee componenten maken dat je vanaf het moment dat je start een echte baan uitvoert. Een baan die je inzicht geeft in de business, waarbij er continu ruimte is voor je eigen ontwikkeling en waar er van je wordt verwacht dat je een bijdrage aan de business levert. Daarnaast ben je betrokken bij de bedrijfsactiviteiten op verschillende niveaus (van de fabrieksvloer tot aan de supermarkt). Verschillende rollen zorgen ervoor dat je een goed inzicht in de business krijgt, dat je persoonlijke ontwikkeling zich voortzet en dat je een bijdrage blijft leveren aan Unilever. In 2,5-3 jaar zul je roteren op verschillende posities. Afhankelijk van je ontwikkeling worden deze rollen steeds uitdagender, wat zich uit in verantwoordelijkheid voor grotere merken of categorieën, hogere budgetten en meer mensen.

Als Finance Future Leader kun je in uiteenlopende gebieden werkzaam zijn. Je mogelijkheden als Finance Business Partner zijn zeer uiteenlopend en liggen binnen verschillende disciplines. Dit kan zijn in de fabriek, bij Procurement, binnen R&D, Marketing of CD (sales). Je verantwoordelijkheden liggen op het gebied van riskmanagement, informatiemanagement, financial accounting en budget control van grote merken als Axe, Dove, Lipton en Knorr. Maar je kunt ook bij Corporate Finance verantwoordelijk zijn voor de kasstromen binnen de onderneming. In beide functies zul je bijvoorbeeld de resultaten monitoren, besluiten welke investering moet worden gedaan in welk project en het rendement berekenen van een promotionele activiteit. Je moet snel kunnen schakelen, omdat Unilever opereert in een omgeving waar de marktomstandigheden voortdurend veranderen.

Aan het eind van je Unilever Future Leaders Programme heb je een scala aan carrièremogelijkheden. Je zou kunnen overstappen naar een managementrol, bijvoorbeeld als financieel manager met verantwoordelijkheid voor een bepaalde portfolio van Unilever-merken. Of je zou als financieel manager kunnen werken in een van onze Europese of wereldwijde business teams. Naarmate je vordert in je carrière, krijg je meer financiële verantwoordelijkheid voor een businessunit, hetzij lokaal – in een land – of internationaal, waarbij je werkt aan de ontwikkeling van onze regionale en wereldwijde bedrijfsstrategieën.

Finance Business Partners

De Finance Business Partners spelen een sleutelrol bij het implementeren van strategieën om groei te bevorderen. Om de winstgevendheid te vergroten, integreren zij de beste werkmethoden en ondersteunen ze besluitvorming door de financiële impact te berekenen van plannen, activaties en strategie.

Accounting & Information

Accounting & Information is verantwoordelijk voor de processen die de ruggengraat vormen van de Finance-discipline. Zonder een gedegen financiële boekhouding komt het bedrijf tot stilstand. Deze afdeling levert gebruiksvriendelijke en makkelijk vindbare managementinformatie die essentieel is voor de zakelijke besluitvorming. Accounting & Information vormt de basis voor elke financiële professional.

Expertise Services

Een afdeling met een grote variatie aan specialisaties; van verzekeringen en risicomanagement tot investor relations en pensioenen

Carriere Unilever

Drie manieren waarop je bij ons leert:

  • Formeel: door inhouse-training
  • In de praktijk: door aan uitdagende projecten te werken
  • Via onze mensen: door ondersteuning en begeleiding van Vice Presidenten, Directors en experts op jouw gebied.

Je kan je nu vooraanmelden voor het Unilever Future Leaders Programme - Finance.

Doorlopend

Solliciteer voor Unilever: Future Leaders Programme - Finance

Unileververplicht veld