UnileverRotterdam 40 uur 0-2 jaar WO MASTER

Marketing brengt prachtige producten tot leven. Bouwen aan sterke merken betekent bouwen aan relaties die generaties lang in stand kunnen blijven. Consumenten overal ter wereld hebben vertrouwen in onze wereldwijde portfolio van meer dan 400 merken. Marketing is cruciaal om de behoeften van onze consumenten te begrijpen, te prikkelen en te vervullen.

Future Leaders programme - Marketing

Met meer dan 400 leidende merken bieden we marketeers uitzonderlijke carrièremogelijkheden.

Als Future Leader ga je aan de slag in Brand Building of in Brand Development. Bij beide afdelingen krijg je direct verantwoordelijkheid voor onze sterke merken, zoals Dove, Axe, Knorr, Lipton of Unox. Je gaat projecten leiden, innovaties initiëren en marketing development aansturen om onze producten tot leven te brengen. Dat kan betekenen dat je werkt aan de lancering van een nieuw ijsje, onderzoek doet naar de laatste trends in haarverzorging, de sponsormogelijkheden voor Becel bekijkt of een digitale campagne plant voor Axe. Je zult jouw creativiteit en kennis van de markt moeten inzetten om van jouw merk een ‘merk voor het leven’ te maken en te zorgen voor groei van marktaandeel en omzet.

Tijdens deze 2,5-3 jaar ga je je ontwikkelen op topniveau. Je zult deelnemen aan de Marketing Foundation Course van de Unilever Marketing Academy. Ook zul je de beste marketingvaardigheden ontwikkelen door te leren in de praktijk en via professionele training, coaching en steun van senior managers. Gedurende je Unilever Future Leaders Programme werk je nauw samen met andere afdelingen zoals Customer Development, en externe partijen zoals een pr- of mediabureau. Zo krijg je de kans snel veel te leren over ons bedrijf.

Aan het einde van je Unilever Future Leaders Programme word je Brand Building manager of Brand Development manager met verantwoordelijkheid voor grotere merken. Je zult dan óf bij een lokale vestiging werken, waar je je richt op het bouwen aan en activeren van jouw merken, óf in een internationale omgeving, waar je regionale en wereldwijde merkstrategieën, concepten en marketingmixen zult ontwikkelen.

Brand Development

Bij Brand Development gaat het om het creëren van fascinerende visies en ideeën met betrekking tot onze merken en om het ontwikkelen van plannen gericht op de totale retailmix. Het omvat merkcommunicatie, -innovatie en -ontwikkeling, gebaseerd op de behoeften van consumenten.

Brand Building

Dit heeft alles te maken met het vertalen van die spannende en fascinerende visies naar de lokale markt. Het creëren en plannen van activaties – met een sterke focus op perfecte uitvoering – is van groot belang om een merk voor het leven te bouwen. Omdat dit team alle activiteiten van een specifiek merk in een land aanstuurt, is het hun doel te zorgen voor groei van marktaandeel en omzet.

Mogelijkheden

Alle Management Trainees worden opgenomen in het Young Unilever Managers-netwerk. Je kunt deelnemen aan een groot aantal leuke en interessante activiteiten, zoals workshops, borrels en de Intercompany wintersport.

Naast je baan zijn er andere mogelijkheden om je te ontwikkelen én leuke dingen te doen. Zo kun je bijvoorbeeld campus manager worden, evenementen voor een goed doel organiseren of voorzitter worden van het YUM-netwerk.

Aanmelden

Je kunt je nu vooraanmelden voor het Future Leaders programme - Management.

Startdatum is 1 september 2016.

Doorlopend

Solliciteer voor Unilever: Future Leaders programme - Marketing

Unileververplicht veld