UnileverRotterdam 40 uur 0-2 jaar WO MASTER

Research & Development (R&D) is de plek waar ideeën voor onze merken, producten, verpakkingen, productie en technologie groeien. Bij een bedrijf dat als belangrijkste doel heeft fantastische producten te maken, begint alles met R&D. R&D komt met innovatieve ideeën om onze merken groter, beter en sterker te maken.

Unilever Future Leaders Programme R&D

Tijdens de Unilever Future Leaders Programme kun je veel kanten op, doordat je werkt aan projecten zowel binnen Discover, Design en Deploy als over de grenzen van deze disciplines heen. Om je zo veel mogelijk ervaring te laten opdoen tijdens je Unilever Future Leaders Programme krijg je drie wisselingen, waarbij je telkens een andere rol krijgt: twee periodes van zes maanden en een van een jaar. Wat die rollen zijn hangt af van je interesses, kwaliteiten en de mogelijkheden binnen de verschillende afdelingen.

Structuur R&D

R&D bij Unilever in Nederland is verdeeld over drie afdelingen: Discover, Design en Deploy. Onze R&D-teams zijn van wereldklasse en door samen te werken met toonaangevende internationale experts, universiteitsinstellingen en derden zijn we altijd op de hoogte van de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen.

Discover

Discover houdt zich bezig met het ontdekken van de nieuwe ontwikkelingen die op het gebied van duurzaamheid het verschil gaan maken wat technologie, capaciteit en hulpbronnen betreft. Daarnaast richt Discover zich op het creëren van grote doorbraken en kansen waarmee we in de markt voorop kunnen lopen.

Design

Design streeft ernaar de beste te zijn op het gebied van productontwikkeling om zo grote merken op te bouwen. Unilever heeft wereldwijd vijftien Design Centres of Excellence waar diepgaande kennis van de consument en innovatieve technologie worden gebruikt om wetenschap te vertalen naar aantrekkelijke producten voor onze consumenten.

Traineeship Unilever

Drie manieren waarop je bij ons leert:

  1. Formeel: door inhouse-training
  2. In de praktijk: door aan uitdagende projecten te werken
  3. Via onze mensen: door ondersteuning en begeleiding van Vice Presidenten, Directors en experts op jouw gebied.

Aanmelden

Je kunt je nu vooraanmelden voor het Management Traineeship Research & Development.
Startdatum is 1 september 2016

Doorlopend

Solliciteer voor Unilever: Future Leaders programme - Research & Development

Unileververplicht veld