UnileverRotterdam 40 uur 0-2 jaar WO MASTER

Van de inkoop van grondstoffen tot het leveren van de eindproducten, een carrière in Supply Chain betekent openstaan voor de behoeften van consumenten en klanten en ervoor zorgen dat alles – van de kwaliteit van onze producten en nieuwe innovaties tot de service aan onze klanten – consistent van wereldklasse is.

Management Traineeship Supply Chain

Omdat wij een van ‘s werelds grootste bedrijven voor consumentenproducten zijn, bieden de schaal en de impact van onze Supply Chain-activiteiten veel fascinerende carrièremogelijkheden. Op welk gebied je ook aan de slag gaat – Procurement, Sourcing (Productie), Supply Planning of Customer Service – je zult vanaf dag één direct veel verantwoordelijkheid hebben.

Je carrière begint in Nederland, maar je werkt in een internationale omgeving met collega’s en klanten uit de hele wereld. In 33 maanden roteer je tussen twee grote projecten. Daarnaast is er voor de beste trainees een internationale rotatiemogelijkheid in Schaffhausen (CH) of Katowice (PL).

Als Supply Chain Future Leader moet je sterke strategische en analytische vaardigheden hebben en beschikken over een goede kennis van logistiek. Bovendien moet je besluitvaardig kunnen optreden in een uitdagende en dynamische omgeving. Je zult deelnemen aan de Supply Chain Foundation Course van de Unilever Supply Chain Academy, wat zal bijdragen aan de ontwikkeling van de vaardigheden en kennis die nodig zijn voor een carrière binnen Supply Chain.

Naarmate je carrière vordert, zul je algemene bedrijfsvaardigheden ontwikkelen, zoals verander-, project- en informatiemanagement. Dit zal je in staat stellen te werken als onderdeel van een multifunctioneel team. Bovendien helpt het je te bouwen aan je flexibiliteit en creativiteit om bedrijfsissues vanuit verschillende hoeken te benaderen, kansen te benutten en optimale oplossingen te implementeren.

Aan het eind van je Unilever Future Leaders Programme zou je in staat moeten zijn de rol van een manager te vervullen met verantwoordelijkheid voor een tak binnen een sourcing unit, zoals Inkoop, Planning of Customer Service. Naarmate je je ontwikkelt in je carrière zullen ook je verantwoordelijkheden toenemen, wat betekent dat je grotere projecten, budgetten en teams zult gaan managen.

Customer Service - Planning & Logistics

Dit heeft alles te maken met anticiperen op, tegemoet komen aan en overtreffen van de behoeften van de klant, om te garanderen dat onze producten terechtkomen bij de consument. Deze sector lost logistieke uitdagingen op en maakt een inschatting van potentiële verkoop om ervoor te zorgen dat onze fabrieken op tijd en zo kosteneffectief mogelijk kunnen voldoen aan de vraag.

Procurement

Bij procurement gaat het om het optimaliseren van de kosten en de kwaliteit van grondstoffen, verpakkingsmateriaal en diensten op een strategisch verantwoorde en duurzame wijze, zodat onze producten op de best mogelijke manier kunnen worden geproduceerd. Het team bouwt hechte partnerships op met onze leveranciers om wederzijdse duurzame groei te realiseren en speelt een belangrijke rol op het gebied van technologische innovatie.

Sourcing Unit

Onze fabrieken vormen het zenuwcentrum van onze Supply Chain. Hier werken we aan verbetering van de efficiëntie en de ontwikkeling van nieuwe capaciteiten om goed te kunnen inspelen op veranderende behoeften van consumenten en klanten en om toekomstige innovaties perfect te kunnen uitvoeren. In onze sourcing units gaat het ook om het bewaken van de kwaliteit, output en kosten van de teams en om het ontwerpen en bouwen van snelle productielijnen.

Carrière Unilever

Drie manieren waarop je bij ons leert:

  1. Formeel: door inhouse-training
  2. In de praktijk: door aan uitdagende projecten te werken
  3. Via onze mensen: door ondersteuning en begeleiding van Vice Presidenten, Directors en experts op jouw gebied.

Aanmelden

Je kunt je nu vooraanmelden voor het Unilever Future Leaders programme - Supply Chain.

Startdatum is 1 september 2016

Doorlopend

Solliciteer voor Unilever: Future Leaders programme - Supply Chain

Unileververplicht veld