Axians job:

Junior Consultant

Apply on company site

 • CategoryTraineeship
 • LevelBSc./ MSc.
 • LocationZaltbommel
 • Deadline
 • Axians logo
11 mrt 2024
Als Junior Consultant werk je samen met onze klanten om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren en te automatiseren met behulp van de Unit4 ERP-software. Jij inventariseert, zowel bij de klant áls samen met de klant, welke wensen en behoeftes er zijn. Daarbij werk je samen met jouw ervaren collega’s toe naar een optimale implementatie van de software. Op deze manier maak je kennis met het vakgebied en leer je direct alle ins en outs van het werken als consultant. Doordat je alle facetten van een implementatie meemaakt, krijg je zicht op jouw interessegebied en kun jij jezelf specialiseren, als je daar behoefte aan hebt.

Aan de hand van interne ontwikkelingsmogelijkheden leer jij alle ins en outs van de zowel de software als het vakgebied. Daarnaast krijg jij, tijdens het traineeship, de mogelijkheid om deel te nemen aan de externe trainingen die Buro Heron aanbiedt. In deze training krijg jij de ruimte om voor jouw eigen vaardigheden en kennis te ontwikkelen.
 Axians maakt hét verschil in de markt door als full service partner van de Unit4-oplossingen, waaronder Unit4 ERPx, de nieuwste SaaS-software in de cloud, de complete dienstverlening aan te bieden. In deze rol krijg jij dus de kans om aan te sluiten bij dit nieuwe initiatief en zo jouw stempel te drukken op jouw en onze toekomst!Een recent afgestudeerde, enthousiaste starter die graag (samen met collega’s!) alles wil ontdekken over het mooie vak Consultancy! In jouw studie heb je gemerkt dat je graag klantgericht te werk gaat en niet bang bent om zowel jouw communicatieve als analytische vaardigheden in te zetten. Jij gaat ‘’aan’’ op het onderzoeken van wensen en behoeftes en neemt daarbij geen genoegen met een kort antwoord. Doorvragen is key in dit vakgebied!
Verder heb jij/beschik jij over:
 • Een afgeronde HBO/WO-opleiding, bij voorkeur richting Bedrijfskundige Informatica en/of Bedrijfseconomie;
 • De interesse om ervaring op te doen met de Unit4 ERP;
 • Een goede kennis van financiële processen;
 • Een open houding om jezelf te ontwikkelen als consultant.
Waarom kiezen voor Axians als werkgever? The best of ICT with a human touch, innovatief binnen de ERP wereld: zo zien wij onszelf graag. Doordat wij een nieuwe Business Unit zijn, is er veel ruimte voor eigen inbreng en initiatieven. Wij gaan dus echt deze Business Unit sámen vormgeven. Hoe tof is dat als eerste, ‘’echte’’ baan?

Daarnaast bieden wij;
 • Een goed salaris (passend bij jouw kennis en ervaring), leaseauto, telefoon en pensioensregeling;
 • Aandacht voor jouw ontwikkeling middels onze eigen Vinci Academy en GoodHabitz;
 • Mogelijkheid om Hybride te werken (zowel thuis, op kantoor in Zaltbommel als bij de klant).
 • Jou de mogelijkheid om jouw thuiswerkplek in te richten met onze faciliteiten!

Vragen over deze vacature?

Stel je vraag aan Lieke!

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over deze vacature of werkgever. We kunnen ons goed voorstellen dat je optimaal voorbereid wilt zijn vóórdat je bij deze werkgever gaat solliciteren. We helpen je graag met het finetunen van je cv of motivatiebrief, of met handige tips die je helpen om het verschil te maken bij het solliciteren.