Ruim 10 jaar dé specialist in het op maat informeren, adviseren en begeleiden van hoogopgeleide studenten.

Op TraineeshipVacatures.nl vind je een compleet en actueel aanbod van de eerstvolgende traineeships bij toonaangevende werkgevers. Stuk voor stuk traineeships met een bewezen inhoudelijk programma van een kwalitatief hoog niveau. Tevens vind je hier informatie over aantrekkelijke werkgevers, hun bedrijfscultuur, nieuws en medewerkers. Daarmee is TraineeshipVacatures.nl de meest effectieve manier voor hoogopgeleid talent om een geschikt traineeship bij een passende werkgever te vinden. Ontmoet ons ook op jouw eigen hogeschool of universiteit voor een persoonlijk carrièreadvies op maat!Jouw ideale traineeship bij de juiste werkgever

Veel studenten weten prima waar hun hart of expertise ligt, maar vinden het soms toch lastig om hun ideale eerste baan én werkgever te vinden. Bijna 40% van de studenten wil zijn of haar carrière starten met een traineeship. Steeds meer afgestudeerden zien een traineeship als de ideale manier om hun carrière te starten. Werkgevers spelen hier slim op in. Het aantal traineeships in onder meer de retail, banking, FMCG en zorg sectoren zijn de afgelopen jaren hierdoor als paddenstoelen uit de grond geschoten. Dat maakt het lastiger voor afgestudeerden om de juiste keuze te maken.

Daarom biedt TraineeshipVacatures.nl een overzicht van met name kwalitatieve traineeships en biedt zij een kijkje in de keuken van de werkgever om een goed beeld te schetsen van onder meer de trainings- en doorgroeimogelijkheden en de werksfeer bij het bedrijf.


Traineeship zoeken

Laat je vrijblijvend informeren, blijf op de hoogte en wees goed voorbereid!

Met TraineeshipVacatures.nl is het voor studenten eenvoudig om het juiste traineeship én een passende werkomgeving te vinden. We streven ernaar om het meest complete én actuele overzicht te bieden van kwalitatieve traineeships bij aantrekkelijke werkgevers!

Om jou onnodige moeite te besparen én omdat we het belangrijk vinden dat jij direct kan solliciteren bij de werkgever van jouw keuze, is het niet nodig om een profiel aan te maken op TraineeshipVacatures.nl. Wel kun je bij ons terecht voor een persoonlijk carrièreadvies, workshops & trainingen of het laten checken van je cv op maat. Eén van onze carrièrecoaches zal dan contact met je opnemen voor een telefonische afspraak.

Kortom, meld je hieronder gratis en vrijblijvend aan voor:

  • een persoonlijke cv-check op maat
  • hulp bij het vinden van een geschikt traineeship
  • hulp bij het vinden van de werkgever die bij jou past
  • een individueel oriëntatie- of coachingsgesprek
  • tips voor het voorbereiden van je sollicitatie

Om op de hoogte gehouden te worden van nieuwe traineeships, relevant carrièrenieuws en nuttige sollicitatietips, nodigen we je graag uit om ons te volgen via Twitter en/ of Facebook.Gratis en persoonlijk carrièreadvies voor hoogopgeleide studenten, starters en young professionals

YTG Carrièrebus helpt studenten, starters en young professionals met het maken van betere carrièrekeuzes. Of je nou op zoek bent naar een studiegerelateerde bijbaan, stage, startersfunctie, traineeship of meer informatie wilt over werkgevers, solliciteren, arbeidsvoorwaarden, etc., De Carrièrebus helpt je graag met persoonlijk advies, coaching, training of een workshop.

YTG Carrièrebus kan je aan de hand van een gratis en persoonlijk adviesgesprek helpen met het opstellen van je cv en/ of sollicitatiebrief, je informeren over de laatste sollicitatietrends en over carrièremogelijkheden en werkgevers die bij jou passen. Daarnaast is De Carrièrebus gespecialiseerd in het geven van workshops, bijvoorbeeld over hoe je effectief kunt solliciteren via LinkedIn, non-verbale communicatie tijdens sollicitatiegesprekken, het nut en de invulling van personal branding en hoe je je optimaal kunt voorbereiden op een sollicitatiegesprek.

Mocht je meer willen weten over wat wij jou kunnen bieden, bezoek dan onze website www.carrierebus.nl of stuur een e-mail voor gratis carrièreadvies naar: gunay@carrierebus.nl.

Volg ons via , #YourTalentGroup of YourTalentGroup.


ONZE ANDERE ONLINE PLATFORMEN:
Wat anderen over ons zeggen

"Ik heb De Carrièrebus leren kennen op de Amsterdamse Carrière Dagen, waar ik mijn cv door hen heb laten checken. Toen hebben zij mij erg geholpen door actief mee te denken over wat voor werk ik nou eigenlijk zocht en wat ik vervolgens uit wilde stralen met mijn cv. Om deze reden heb ik hen afgelopen augustus benaderd met de vraag of zij mij verder konden helpen bij het vinden van een baan. Mijn wens: op korte termijn werk vinden dat aansluit op mijn interesse in Supply Chain Management en waarin ik meteen veel verantwoordelijkheid krijg. Middels een nieuw initiatief van De Carrièrebus ben ik uiteindelijk in contact gekomen met een logistieke startup, waar ik sinds afgelopen maandag met veel plezier werk."

Jochem Hoogesteijn (student Universiteit van Amsterdam)“Gedurende het carrière-evenement werden door diverse multinationals uit de financiële en bancaire sector o.a. workshops georganiseerd voor Nederlandse en internationale studenten. Een van de hoogtepunten van de dag was het carrière-advies dat De Carrièrebus gaf aan lange rijen Masterstudenten. Erg waardevol advies en goede inzichten van inspirerende en oprechte ondernemers!”

Bas Henckens (student Universiteit Maastricht)

“Tijdens mijn bestuursjaar heb ik enkele evenementen georganiseerd waarbij ik heb samengewerkt met De Carrièrebus. Iedere keer weer werd ik verbaasd door hun professionaliteit en enthousiasme. Van het begin van de ochtend tot aan het einde van de middag waren zij even behulpzaam en namen ze uitgebreid de tijd om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Ik ken meerdere studenten die enorm veel profijt hebben gehad van hun expertise en behulpzaamheid en zelf behoor ik ook tot die groep.”

Kay van Zonderen (trainee Achmea)


“De Carrièrebus checkte in oktober 2015 mijn cv tijdens een recruitment event. Nu, bijna anderhalf jaar later, heb ik nog steeds nauw contact met ze en beschouw ik hun als mijn mentor in alles wat ik doe omtrent studie en werk. Gunay is een karakter mens, iemand die al je werkervaring en studieresultaten opzij zet en eerst kijkt naar wie jij als mens bent. Volgens haar haal je het beste uit jezelf wanneer je dingen doet in een omgeving waar jou normen en waarden bij aansluiten.”

Daniel Langerveld (student TU Eindhoven)

“De Carrièrebus creëert een vertrouwd gesprek waar je in alle openheid kan spreken, en weet vervolgens snel de situatie in te schatten en feilloos (opbouwende) kritiek te geven. Ze hebben oprechte interesse en zijn tegelijkertijd eerlijk en verfrissend. De feedback op doorgevoerde wijzigingen en ideeën later blijft snel en persoonlijk. Hun oprechte en zeer kundige advies is zeker aan te raden.”

Alexander van ’t Hof (student Erasmus Universiteit)


“Tijdens de Recruitment Days in Groningen heb ik de workshop Non-Verbale Communicatie van De Carrièrebus gevolgd. Een onwijs leuke training. De communicatie met De Carrièrebus voelde heel erg vertrouwd en alle mensen die ik heb gehoord over Your Talent Group konden alleen maar vanuit waardering spreken. Ik hoop in de toekomst nog eens met YTG in aanraking te komen en raad iedereen het aan om contact met ze op te nemen als je een sparringspartner zoekt die oprecht meedenkt over jouw toekomst.”

Laurien Meijer (student Rijksuniversiteit Groningen)

“Tijdens de Maastricht Business Days heb ik veel tips en advies gekregen om mijn cv beter te maken van De Carrièrebus. Daarbij hebben ze mij ook veel nuttige suggesties gegeven waar ik verder kon kijken naar een mogelijk traineeship. Ik ben in ieder geval heel erg blij dat ik De Carrièrebus tegen ben gekomen!”

Janneke Verhaegh (student Universiteit Maastricht)

Bent u werkgever? Klik dan hier