Over ons

ONZE MISSIE

Studenten in de eindfase van hun studie helpen om de meest geschikte traineeships te vinden bij topwerkgevers die perfect bij hen passen. Ons ultieme doel is om hen een vliegende start van hun carrière te bieden, waardoor ze niet alleen gelukkiger maar ook succesvoller worden.

Waarom TraineeshipVacatures.nl?

Voor werkgevers: Wij zijn meer dan alleen een vacaturebank. Met TraineeshipVacatures.nl kun je toptalent bereiken op hogescholen en universiteiten, zowel offline als online. Ontdek wat wij te bieden hebben.

Voor werkzoekenden: Ontdek de meest aantrekkelijke traineeships bij bedrijven waar je als starter een sterke basis kunt leggen. Browse traineeships nu.

Ons Doel

Bij TraineeshipVacatures.nl zetten we ons in om de nieuwe generatie young professionals in de laatste fase van hun studie te verbinden met de meest geschikte traineeships bij topwerkgevers die perfect bij hen passen. Ons doel is om hen te helpen een gelukkige en succesvolle start van hun carrière te realiseren.

Join the Movement

Ontdek het perfecte traineeship bij een topwerkgever die naadloos aansluit bij jouw talent en ambities, om een vliegende start van je carrière te maken!

Browse traineeships

De Carrièrebus

Al vijftien jaar inspireren we studenten op hogescholen en universiteiten tot het maken van betere carrièrekeuzes. Met praktisch advies – over het creëren van impactvolle cv's tot het vinden van de beste passende banen en meest aantrekkelijke werkgevers – begeleiden we hen naar een betekenisvolle carrière. 🔥

Heb je hulp nodig bij het finetunen van je CV, LinkedIn-profiel, of wil je persoonlijk advies van een ervaren professional? Schrijf je dan binnen 1 minuut gratis in.

Nu inschrijven

Sluit je aan bij ons team

We bevinden ons in een periode van groei en zijn voortdurend op zoek naar gepassioneerd talent om samen onze groei te versnellen!

Jouw privacy

Bij TraineeshipVacatures.nl hechten we veel waarde aan jouw privacy. Ons matchingplatform kun je volledig anoniem gebruiken, zonder dat je je hoeft te registreren of persoonlijke informatie hoeft te delen. We verzamelen alleen algemene websitegegevens om onze dienstverlening te optimaliseren. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring voor meer informatie.

Suggesties?

Ons team is continu bezig om het platform en onze service te verbeteren. Heb je een vraag of een goed idee? Of werkt er iets niet zoals je had verwacht? Laat het ons weten via contact@traineeshipvacatures.nl.