Trek het beste talent aan. Investeer in de toekomst van je bedrijf.

Ontdek hoe jouw bedrijf beter kan presteren door het aantrekken van de meest geschikte trainees die perfect aansluiten bij jouw organisatie en bedrijfscultuur. Wij zijn jouw partner om talent te vinden dat niet alleen de juiste kwalificaties heeft, maar ook naadloos in jouw team past. Zo bouw je duurzaam aan de toekomst van jouw bedrijf.

TraineeshipVacatures.nl prijzen

Kies het pakket dat aansluit bij jouw wervingsbehoeften

1. Om te beginnen

Elk pakket van TraineeshipVacatures.nl omvat:

 • Exclusieve on-campus promotie: Jouw traineeship wordt persoonlijk gepromoot op ruim 40 carrièrebeurzen, bedrijvendagen op (hoge)scholen en universiteiten, via onze student ambassadeurs en via studieverenigingen.
 • Verbind met de nieuwe generatie: Begin met het opbouwen van je werkgeversmerk door op te vallen bij de nieuwe generatie studenten en starters, die op zoek zijn naar werkgevers die traineeships aanbieden.
 • Bouw aan je werkgeversmerk: Laat zien dat je investeert in jong talent dat perfect bij je organisatie past en maak indruk op sollicitanten die waarde hechten aan een optimale persoon-organisatie fit.
 • Makkelijk en snel: Wij regelen alles, van plaatsing tot online en offline promotie, voor maximale impact en het aantrekken van de meest geschikte trainees.

2. Kies jouw pakket

Kickstart Basis - € 450,-

 • Actieve vacatureplaatsing op TraineeshipVacatures.nl gedurende 30 dagen.
 • € 350,- voor elke extra vacatureplaatsing.
 • Sollicitatie-link naar eigen website of e-mailadres, zodat sollicitanten exclusief bij jou solliciteren.
 • Een inspirerend medewerkersverhaal op Careerstories.com.
 • Bouw aan een sterk werkgeversmerk met authentieke storytelling en vergroot je aantrekkingskracht op jong talent.

Kickstart Premium - € 650,-

Alles van Pakket 1, plus:

 • 90 dagen premium zichtbaarheid voor jouw traineeship.
 • € 450,- voor elke extra traineeship.
 • Deel tot twee unieke medewerkersverhalen en onderscheid jezelf van anderen.
 • Een op maat gemaakte bedrijfspresentatie gedurende 12 maanden.
 • Vergroot je online zichtbaarheid en vindbaarheid als werkgever en versterk je employer brand voor maximale zichtbaarheid.

Kickstart Impact - € 1350,-

Alles van de voorgaande pakketten, plus:

 • Verzekerd van optimale zichtbaarheid met een jobslot dat 12 maanden actief blijft.
 • € 550,- voor elke extra jobslot met een looptijd van 12 maanden.
 • Deel tot drie boeiende medewerkersverhalen die je werkgeversmerk versterken.
 • Doorplaatsing en premium positie op Mployrs.com binnen de categorie "Traineeship Werkgevers".
 • Profileer jezelf als traineeship werkgever die investeert in jong talent en perfect aansluit bij jouw bedrijfscultuur.
 • Social Media push: ons ambassadeursnetwerk verspreidt jouw traineeship proactief onder ideale kandidaten via Social Media (LinkedIn, FB, INSTA).

3. Vind snel jouw ideale trainee

Tijd is kostbaar in de dynamische arbeidsmarkt van vandaag. Aarzelen is geen optie. Het aantrekken van het beste talent dat past bij jouw organisatie en bedrijfscultuur is essentieel om concurrerend te blijven. Grijp nu je kans om te investeren in de toekomst van jouw bedrijf. Samen bouwen we aan een succesvolle en toekomstbestendige organisatie vacature voor vacature.

Klaar om impact te maken?

Meld je snel en eenvoudig aan bij ons. Stuur simpelweg je vacaturetekst of een link naar het traineeship op je eigen website, en wij regelen de rest. Jouw traineeship wordt optimaal gepresenteerd en zal zeker opvallen. Gemak, snelheid, en zichtbaarheid - dat is wat wij beloven!

Na je bestelling nemen we binnen één werkdag contact met je op. We willen jouw bedrijfscultuur, behoeften en doelen volledig begrijpen, zodat we onze online & offline promotieactiviteiten optimaal kunnen afstemmen op de meest geschikte kandidaten voor jouw bedrijf.

Ook bespreken we graag de mogelijkheid om extra traineeships te plaatsen, waarmee je jouw talentenpool aanzienlijk kunt vergroten. Ons belangrijkste doel is om maximaal wervingsresultaat voor jou te behalen. We staan klaar om je te ondersteunen bij het aantrekken van precies het juiste talent.

Start nu en plaats je traineeship

Wat je ook kiest, dit krijg je standaard bij ons:

Jouw vacature wordt gepromoot door middel van de krachtige combinatie van offline & online kanalen.
Bereik maandelijks tienduizenden talenten die actief op zoek zijn naar de best passende werkgevers.
Maatwerk branding van vacatures inclusief extra promotie door onze ambassadeurs via social media.

Veelgestelde vragen

Ik heb meer vacatures. Kom ik in aanmerking voor staffelkorting?
Natuurlijk! Vergroot jouw zichtbaarheid als werkgever die investeert in het aantrekken van studenten en starters die perfect passen bij jouw bedrijf en bedrijfscultuur, en bespaar tegelijkertijd! Profiteer van aantrekkelijke kortingen bij het plaatsen van meerdere vacatures. Begin met het aanmelden van je eerste vacature en ontdek hoeveel je kunt besparen. Ons team neemt binnen 24 uur contact met je op om de mogelijkheden te bespreken en jouw investering nog waardevoller te maken.
Bij Startersfuncties.nl groeit jouw voordeel met elke extra vacature die je plaatst. Laat deze kans om te besparen en tegelijkertijd jouw bereik te vergroten dus niet aan je voorbijgaan.
Ik wil dezelfde vacature(s) ook plaatsen op één van jullie andere niches. Is er een combinatiekorting mogelijk?
Absoluut, met onze combinatiekortingen haal je het maximale uit jouw wervingsinspanningen. Door jouw vacature(s) op meerdere van onze gespecialiseerde niches te plaatsen, zoals TraineeshipVacatures.nl en DiversityJobs.nl, vergroot je niet alleen jouw zichtbaarheid maar bereik je ook een specifiekere doelgroep die aansluit bij jouw vacature.
Het mooie is dat je eenvoudig gebruik kunt maken van deze optie via ons bestelformulier. Bij het plaatsen van jouw bestelling vind je de mogelijkheid om het doorplaatsen van een vacature naar een andere niche toe te voegen. Selecteer simpelweg deze optie en wij zorgen voor de rest, inclusief de aantrekkelijke combinatiekorting.
Dus, maximaliseer jouw bereik en geniet van de voordelen van ons opgebouwde netwerk. Vul het bestelformulier in en kies voor de optie die jouw vacature de exposure geeft die het verdient. Jouw ideale kandidaat is nu nog slechts een paar klikken verwijderd.
Kunnen we het aantal medewerkersverhalen vergroten om onze employer brand te versterken?
Jouw medewerkersverhalen zijn een krachtig instrument voor employer branding. Voor onze partners bieden we de service aan om deze verhalen te delen via ons platform Careerstories.com zodat de verhalen hun doelgroep bereiken al vóórdat ze jouw bedrijf gevonden hebben. Dit geeft potentiële kandidaten een levendig beeld van je organisatiecultuur en de mensen die deze vormgeven.
Elk verhaal draagt bij aan het unieke narratief van jouw bedrijf en vergroot de aantrekkingskracht op talent dat waarde hecht aan authenticiteit en bedrijfscultuur. Ons team is er om je bij te staan in het creëren van betekenisvolle content die hen inspireert.
Door jouw medewerkersverhalen te delen, vestigen we samen de aandacht op wat jouw bedrijf onderscheidt. Na het plaatsen van je bestelling zullen we contact met je opnemen en samen de opties doornemen om jouw werkgeversmerk effectief te versterken.
Hoe brengen jullie onze organisatie en vacatures onder de aandacht bij toptalent?
Als je kiest voor Startersfuncties.nl, investeer je niet alleen in een uitgebreid online platform, maar ook in een krachtig netwerk dat jouw organisatie en vacatures promoot op cruciale locaties. Onze aanwezigheid op toonaangevende evenementen zoals carrièrebeurzen, bedrijvendagen en universitaire evenementen stelt ons in staat om direct in contact te komen met veelbelovende jonge talenten die passen bij jouw bedrijfscultuur.
Daarnaast zorgt ons eigen socialemediabereik ervoor dat jouw vacatures maximale zichtbaarheid krijgen bij de nieuwe generatie. Maar onze dienstverlening gaat nog een stap verder. Dankzij ons ambassadeursnetwerk, bestaande uit invloedrijke professionals en enthousiaste talenten binnen diverse sectoren, krijgt jouw organisatie een persoonlijke touch en extra boost in de promotie.
Deze ambassadeurs delen jouw vacatures en bedrijfsverhaal via hun persoonlijke socialemediakanalen op platformen als Facebook, LinkedIn en Instagram, waardoor jouw bereik exponentieel groeit en de relevantie toeneemt. Ze richten zich specifiek op groepen die voor jou het meest waardevol zijn, waardoor jouw vacatures niet alleen breed worden verspreid, maar ook gericht aankomen bij de doelgroep die je wilt aantrekken.
Het kiezen van Startersfuncties.nl betekent dus kiezen voor een veelzijdige marketingstrategie die zowel in de breedte als in de diepte opereert. Jouw organisatie en vacatures krijgen de aandacht die ze verdienen, zowel online als offline, direct en via ons unieke ambassadeursnetwerk.